Actueel


Corona Virus

In verband met de maatregelen vanuit de overheid zullen wij tot 28 april 2020 geen reguliere tandheelkundige zorg verlenen. Wij maken een uitzondering voor spoedklachten die acute zorg nodig hebben. Wij vragen u bij spoed telefonisch contact met ons op te nemen en NIET zonder afspraak naar de praktijk te komen. Wij zullen door de genomen maatregelen beperkt geopend zijn. Wij zijn de gehele dag telefonisch bereikbaar zoals u van ons gewend bent.

Mocht u een reguliere afspraak bij ons hebben staan dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een nieuwe afspraak in te plannen.

Let op! Mocht er een afspraak voor noodhulp plaatsvinden, vragen wij u met zo min mogelijk mensen naar de praktijk te komen. Neem dus geen gezinsleden mee die geen afspraak hebben. Bij betreden van de praktijk vragen wij u eerst uw handen goed te wassen. Als er klachten zijn zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts, kunnen wij u helaas niet helpen. Ook kunnen wij u niet helpen indien u recentelijk in een risicogebied bent geweest (te vinden op de site van de RIVM https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden) of als u in contact bent geweest met mensen welke besmet zijn met het Corona virus.  U kunt dan telefonisch contact met ons opnemen om een oplossing te bespreken.

We hopen zo met elkaar de verspreiding van dit virus in te dammen en stellen hiermee de gezondheid van ons team en onze patiënten voorop. We houden net zoals altijd alle hygiëne maatregelen goed in acht en werken volgens de richtlijnen van de RIVM. We gaan uit van uw begrip voor de huidige situatie. 

Alvast hartelijk dank namens het gehele team.

Spoed?

Tijdens praktijkuren: 070 - 380 82 00
Dagelijks na 17.00 uur en in het weekend: 070 - 311 03 05