Actueel


Update Corona Virus

Gisteravond, dinsdag 21-04-2020, werd bekend gemaakt dat wij onze werkzaamheden gefaseerd mogen hervatten. De afgelopen weken waren wij alleen bereikbaar voor spoedgevallen. Onze praktijk is vanaf vandaag beperkt open voor reguliere patiëntenzorg. Wij houden ons aan strakke richtlijnen, goedgekeurd door het ministerie van Volksgezondheid en het RIVM.  Het beleid dat we volgen is dat we alleen mensen in de praktijk toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn.

Bij het maken van de afspraak wordt telefonisch een vragenlijst met u doorgenomen. Ook ontvangt u instructies voor de afspraak.

Momenteel zijn we druk bezig met het opnieuw indelen van de agendaplanning zodat we ook afspraken van de afgelopen weken in kunnen halen. Wij werken momenteel met een wachtlijst en proberen iedereen zo spoedig mogelijk te helpen.

Mocht u een afspraak bij ons hebben, lees onze instructies (bevestigingsmail) goed door. Een aantal belangrijke punten lichten wij nog even voor u uit:

– Kom alléén naar uw afspraak, indien strikt noodzakelijk mag maximaal 1 ouder of begeleider meekomen;
– Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd bij ons binnen of via de extra ingang wanneer dat bij het maken van de afspraak aan u gevraagd is;
– Wij vragen u om thuis uw tanden te poetsen en naar het toilet te gaan. Deze mogelijkheid bieden
wij tijdelijk niet aan.

Wij kijken er naar uit om u binnenkort weer te mogen begroeten.

Team Tandartspraktijk De Residentie

Spoed?

Tijdens praktijkuren: 070 - 380 82 00
Dagelijks na 17.00 uur en in het weekend: 070 - 311 03 05