Actueel


Aangepaste openingstijden feestdagen 

In verband met de aankomende feestdagen zijn wij in de periode van zaterdag 24-12-2022 tot en met dinsdag 03-01-2023 gesloten. Bij ernstige pijnklachten of trauma kunt u contact opnemen met de Tandartsspoedpraktijk in het Haaglanden Medisch Centrum op telefoonnummer 0900-8602.

Houdt er rekening mee dat u zich hier dient te identificeren met een geldig legitimatie bewijs en direct per pin dient af te rekenen. Mocht u medicatie gebruiken, is het van belang uw recente medicijnlijst mee te nemen naar de Tandartsspoedpraktijk.

Wijzigingen binnen Tandartspraktijk De Residentie

Vanaf januari 2023 zullen wij afscheid nemen van twee van onze teamleden. Onze mondhygiëniste Ellen Zwaagstra gaat emigreren naar Portugal waardoor zij haar werkzaamheden binnen onze praktijk niet meer kan uitvoeren. Daarnaast neemt onze tandarts Inge Holtkamp afscheid van de praktijk omdat zij zich de aankomende jaren verder gaat verdiepen en specialiseren binnen de angst tandheelkunde. Via een uitgebreide e-mail of brief hebben wij u reeds op de hoogte gesteld. Mocht u deze onverhoopt niet hebben ontvangen vragen wij u om contact met ons op te nemen zodat wij u deze opnieuw kunnen toesturen.

Extra informatie

Voor extra informatie over het gebit, behandelingen, tarieven of mondverzorgingsproducten kunt u meer nalezen op de websites die wij voor u hebben benoemd onder het kopje Extra informatie.

Spoed?

Tijdens praktijkuren: 070 – 380 82 00
Dagelijks na 16.30 uur en in het weekend:  0900 – 8602