Huisregels


Om u goed van dienst te kunnen zijn reserveren wij tijd voor u. Binnen onze praktijk kennen wij hierdoor een aantal huisregels:

– Zorg dat u tijdig op uw afspraak verschijnt, indien u te laat bent kan het zijn dat u wordt verzocht een nieuwe afspraak te maken voor de betreffende behandeling.

– Bent u verhinderd? Verzet of annuleer uw afspraak tijdig. Dit is minimaal 24 uur van tevoren en kan enkel telefonisch.
Verzoek tot het verzetten of annuleren van een afspraak per email wordt niet geaccepteerd.

– Bij het niet nakomen van een afspraak zonder bericht of het te laat annuleren van een afspraak, zijn wij genoodzaakt deze tijd in rekening te brengen. De kosten bedragen 30 euro per kwartier gereserveerde tijd.

– Breng uw tandarts op de hoogte van uw gezondheid! Mondgezondheid en algehele gezondheid gaan nauw samen. Breng daarom bij uw bezoek altijd een actuele medicijnlijst mee. Bent u zwanger of bestaat de kans op zwangerschap? Laat het ons weten, dan houden wij (indien nodig) rekening met de behandeling.

– Indien u niet aanvullend verzekerd bent voor tandheelkundige zorg, verzoeken wij u de rekening direct aan onze receptie te voldoen door middel van pinbetaling. Heeft u per abuis nog een rekening openstaan? Betaal deze rekening vóór aanvang van uw volgende afspraak.

– Houdt er rekening mee dat u zelf verantwoordelijk bent voor het doorgeven van wijzigingen in uw NAW- en/of contactgegevens. Wij vragen u om deze bij ieder bezoek aan onze praktijk te controleren via het aanmeldscherm of met onze receptioniste.

– Uw privacy vinden wij belangrijk, vandaar dat wij een privacy- en cookieverklaring hebben opgesteld welke u terug kan vinden onder het kopje ‘Privacy’.

Spoed?

Tijdens praktijkuren: 070 – 380 82 00
Dagelijks na werktijd en in het weekend:  0900 – 8602

 

 

.